626 520 614

Qui som?

Delícia de mel

qui som?

Neix arrelada al passat i amb la necessitat d’aportar el nostre granet de sorra per ajudar a la sostenibilitat del nostre planeta.
El meu pare, “l’avi Manel”, fill de Calders amant de l’aire lliure i la natura, ja disposava d’unes poques arnes, fabricades artesanalment per ell i per consum propi. Fou ell qui ens desperta la curiositat pel món de les abelles i la mel.
És amb els anys i amb la idea d’iniciar aquest projecte, que coincidim amb el Marià, apicultor de tercera generació ple d’experiència. Tot hi que ell compta amb la seva pròpia explotació, sempre hi és i gràcies als seus consells i a la seva inestimable ajuda, hem tingut l’oportunitat d’introduir-nos de totes, totes en l’apassionant món de l’apicultura.
Per tant, després de tot aquest llarg camí de compartir molts moments, el considerem “el pare de les nostres abelles” i per damunt de tot, un gran amic.
En aquesta simbiosi, cadascú aporta el millor de sí mateix. Un, els coneixements adquirits al llarg dels anys, els altres, l’empenta per transhumar les abelles arreu del territori i tots amb la idea d’anar aprenent en el màgic món de les abelles i el laboriós treball de l’apicultor.

SOBRE NOSALTRES

nova-qui som-a baix

Disposem d’unes noves i modestes instal·lacions no industrialitzades que ens serveixen per anar creixent mica en mica.

A més, a casa, sempre ens han ensenyat “a menjar poc i pair bé!”

Nosaltres , estem sota control de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social i disposem del certificat que n’acredita la inscripció al Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments (RGSEAA) pel que podem afirmar que fem una feina ben feta, garantint així la gran qualitat dels nostres productes.

La nostra feina com a apicultors, comença amb un bon maneig del nostre bestiar. Treballem amb l’abella negra autòctona, “Apis Mellifera Ibèrica” i l’ajudem a lluitar per la seva supervivència (ja que està greument amenaçada) i també pel nostre present més immediat i en especial pel futur dels nostres fills i néts.

Treballem amb caixes Langstroth i Dadant i només retirem la mel de les alces quan tenen les bresques operculades. Deixem intacte la mel de tot el cos de cria i els quadres no operculats de les alces per al ben estar de les nostres preuades abelles.

Quan arribem amb les bresques a la recepció del nostre obrador “la meleria”, allà desoperculem, extraiem la mel, li fem un primer filtratge i la deixem reposar i acabar de madurar en dipòsits.

Passades unes setmanes, només queda envasar-la, etiquetar-la i portar-la cap a casa dels clients, cada cop més exigents i amb la necessitat de saber l’origen i com s’ha produït el producte que consumeixen.

Tenim en tot moment controlada i documentada la traçabilitat dels nostres productes per poder-nos guanyar la seva confiança.

0
  0
  Cistella
  Cistella buidaTornar a la botiga
   Calculate Shipping
   En què et puc ajudar?