626 520 614

Mel de romaní amb flors

Showing all 4 results

CARACTERÍSTIQUES DE LA MEL DE ROMANÍ AMB FLORS: És una mel amb un color clar trencat. Les abelles l’elaboren amb el nèctar de vàries flors i de la última floració de romaní. La seva olor és aromàtica persistent, suau i gustosa en boca.

PROPIETATS: Comparteix moltes de les propietats de la mel monofloral de romaní i també està indicada per afeccions respiratòries de caràcter inflamatori com la tos i l’asma. És adient en estats depressius i com a tonificant en condicions de cansament per recuperar les forces físiques.

ORIGEN: La nostra mel de romaní amb flors està recol·lectada en la zona de la Catalunya Central. És un producte 100% natural.

CRISTAL·LITZACIÓ: Recordeu que la cristal·lització és un procés natural que indica que la mel no ha estat sotmesa a canvis excessius de temperatura i que per tant no ha perdut cap de les seves propietats. Delícia de mel us garanteix una compra de mel de qualitat i autòctona. Quan una de les nostres mels s’enterboleix i/o cristal·litza, si la preferiu líquida, escalfeu-la al bany maria sense arribar a fer bullir l’aigua i així no perdreu les seves propietats.

 

 

0
  0
  Cistella
  Cistella buidaTornar a la botiga
   Calculate Shipping
   En què et puc ajudar?