626 520 614

Mel de romaní

S'estan mostrant 4 resultats

CARACTERÍSTIQUES MEL DE ROMANÍ: Mel de color ambre clar (a vegades les abelles la barregen amb altres nèctars, com per exemple la farigola/timó i això la pot enfosquir). Té un perfum constant i delicat, gust suau i molt agradable al paladar.

PROPIETATS: Al ser especialment rica en Liti proporciona unes propietats específiques que resulten molt útils com a tònica, digestiva, balsàmica, desinfectant, antireumàtica i antiinflamatòria. És recomanable en cas d’insuficiència hepàtica, acidesa i úlceres d’estómac. És estimulant i tonificant en cas d’estrès, esgotament físic i intel•lectual. Afavoreix el bon funcionament del fetge i està indicada per les afeccions respiratòries i contra la irritació de la gola.

ORIGEN: La nostra mel de romaní es recol·lectada durant la primavera a la zona de la Catalunya Central i és un producte 100% natural. La millor mel de romaní de Catalunya!
Està elaborada per les nostres abelles que xuclen, principalment, el nèctar de les flors del romaní i el transformen en mel.

CRISTAL·LITZACIÓ: Recordeu que la cristal·lització és un procés natural que indica que la mel no ha estat sotmesa a canvis excessius de temperatura i que per tant no ha perdut cap de les seves propietats. Delícia de mel us garanteix una compra de mel de qualitat i autòctona. Quan una de les nostres mels s’enterboleix i/o cristal·litza, si la preferiu líquida, escalfeu-la al bany maria sense arribar a fer bullir l’aigua i així no perdreu les seves propietats.

0
  0
  Cistella
  Cistella buidaTornar a la botiga
   Calculate Shipping
   En què et puc ajudar?