626 520 614

Mel de farigola/timó

S'estan mostrant 3 resultats

CARACTERÍSTIQUES DE LA MEL DE TIMÓ/FARIGOLA: És de color ambre fosc, sovint amb tonalitats rogenques. Té un aroma molt intens i persistent i un gust dolç i suau al paladar amb clares notes àcides.

PROPIETATS: És molt eficaç per prevenir i tractar infeccions de coll, respiratòries de tipus inflamatori, per a la tos convulsiva i l’asma. També és molt útil per millorar el sistema digestiu.

ORIGEN: La nostra mel de farigola/timó està recol·lectada a la Catalunya Central (Berguedà i Solsonès) i és un producte 100% natural. Està elaborada per les nostres abelles que xuclen, principalment, el nèctar de les flors de farigola/timó.

CRISTAL·LITZACIÓ: Recordeu que la cristal·lització és un procés natural que indica que la mel no ha estat sotmesa a canvis excessius de temperatura i que per tant no ha perdut cap de les seves propietats. Delícia de mel us garanteix una compra de mel de qualitat i autòctona. Quan una de les nostres mels s’enterboleix i/o cristal·litza, si la preferiu líquida, escalfeu-la al bany maria sense arribar a fer bullir l’aigua i així no perdreu les seves propietats.

0
  0
  Cistella
  Cistella buidaTornar a la botiga
   Calculate Shipping
   En què et puc ajudar?