626 520 614

Mel de castanyer

S'estan mostrant 4 resultats

CARACTERÍSTIQUES DE LA MEL DE CASTANYER: Mel de color fosc amb un característic to vermellós. Amb olor forta i penetrant amb gust intens i un lleuger toc amarg.

PROPIETATS: Les seves propietats destaquen per ser rica en ferro i afavorir la circulació de la sang. En tenir un alt contingut de fructosa és apta per a persones diabètiques que se’ls hi permet prendre poca quantitat de sucre. També té bones qualitats en cas de diarrea.

ORIGEN: La nostra mel de castanyer està recol·lectada a la zona del Montseny per les abelles de la nostra explotació. És un producte 100% natural.

CRISTAL·LITZACIÓ: Recordeu que la cristal·lització és un procés natural que indica que la mel no ha estat sotmesa a canvis excessius de temperatura i que per tant no ha perdut cap de les seves propietats. Delícia de mel us garanteix una compra de mel de qualitat i autòctona. Quan una de les nostres mels s’enterboleix i/o cristal·litza, si la preferiu líquida, escalfeu-la al bany maria sense arribar a fer bullir l’aigua i així no perdreu les seves propietats.

 

 

0
  0
  Cistella
  Cistella buidaTornar a la botiga
   Calculate Shipping
   En què et puc ajudar?