626 520 614

Mels

LES MELS DE DELÍCIA DE MEL

ORIGEN:
Tota la nostra mel està recol·lectada a Catalunya per les abelles de la nostra explotació i és un producte 100% natural.

CRISTAL·LITZACIÓ:
Recordeu que la cristal·lització és un procés natural que indica que la mel no ha estat sotmesa a canvis excessius de temperatura i que per tant no ha perdut cap de les seves propietats. Delícia de mel us garanteix una compra de mel de qualitat i autòctona. Quan una de les nostres mels s’enterboleix i/o cristal·litza, si la preferiu líquida, escalfeu-la al bany maria sense arribar a fer bullir l’aigua i així no perdreu les seves propietats.

DELÍCIA DE MEL:

BOTIGA ONLINE:
A la nostra botiga online trobareu totes les nostres varietats de mel de producció limitada, en els formats de 260g, 500g, 500g antigoteig i 960g.
Les podràs adquirir en un entorn de pagament segur i te les portem a casa.

Comprar mel a delícia de mel és col·laborar a mantenir l’ofici d’apicultor, a més d’ajudar a mantenir viu el món de les abelles, en perill d’extinció degut al canvi climàtic i alguns insecticides.
Els oferim diferents varietats de mel de Collita Pròpia, mereixedores de la més alta qualitat i riquesa biològica.

Som una petita explotació familiar que oferim mel catalana de qualitat amb màximes garanties per guanyar-nos la vostra confiança.

 

0
  0
  Cistella
  Cistella buidaTornar a la botiga
   Calculate Shipping
   En què et puc ajudar?